Saaristopäällikkö, vko 20 (varausmaksu)

75,00  Sis. alv

Saaristopäällikkökurssi on jatkokoulutusta purjehtijakurssin käyneille tai muuten vastaavat taidot hankkineille purjehtijoille. Ennakkomaksulla varaat paikan kurssilta, maksu vähennetään kurssin hinnasta.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 20_3 Osasto:

Kuvaus

Saaristopäällikkökurssi, kesto 32 tuntia. Hinta 565€. Ennakkovarausmaksu 75€ vähennetään loppulaskusta.

Ajankohta ja aikataulu:

su 21.4. klo 17 – 21 teoriawebinaari

Venekoulutus:

14.5. tiistai klo 17-21
15.5. keskiviikko klo 18-21
16.5. torstai klo 17-21
18.5. lauantai klo 10-18
19.5. sunnuntai klo 10-18

Saaristopäällikkökurssi antaa perusvalmiudet veneen itsenäiseen kipparointiin hyvissä olosuhteissa päiväsaikaan. Saaristopäällikkökurssi on jatkokoulutusta purjehtijakurssin käyneille tai muuten vastaavat taidot hankkineille purjehtijoille.

Kurssin kesto on viisi päivää, mikä jakautuu  teoriaosuuteen, jotka suoritetaan enimmäkseen veneessä, sekä muutamaan matkapurjehdustyyppiseen päiväpurjehdukseen. Kurssin minimikesto on 32 tuntia.

Kurssi painottuu veneen päällikkyyteen liittyvään osaamiseen. Kurssilla syvennämme Purjehtikurssin sisältöä. Lisäksi opetamme uusia, päällikön tarvitsemia taitoja ja tietoja. Purjehdustaitojen lisäksi kiinnitämme erityishuomiota turvalliseen veneilyyn ja hyviin merimiestaitoihin.

Saaristopäällikkökurssille osallistumiseen vaaditaan 16 vuoden ikä ja aikaisempaa purjehduskokemusta miehistön jäsenenä vähintään 100 merimailia. Tuon tavoitteen saavutat helposti yhdessä kesässä, jopa yhdellä lomapurjehduksella. Lisäksi osallistuminen edellyttää perusnavigointiteorian osaamista, jonka voit hankkia etukäteen jollain seuraavista koulutuksista:
• Suomen Navigaatioliitto: Saaristomerenkulkuoppi
• Suomen Navigoinninopettajat ry: Navigointi 1: Sisävedet ja Itämeri
• Royal Yachting Association: RYA Shorebased Course, Day Skipper

Kurssit ovat Traficomin auditoiman PORY:n  koulutusjärjestelmän mukaisia. Kurssin jälkeen sinulla on periaatteessa tiedot ja taidot  Saaristopäällikkötutkinnon (Huviveneenkuljettajan näyttökoe) suorittamiseen, joka on osoitus tarvittavasta veneilytaidosta Kansainvälistä huviveneen kuljettajan pätevyyskirjaa varten.

Lisätietoja: https://www.aaltosail.fi/saaristopaallikkokurssi/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saaristopäällikkö, vko 20 (varausmaksu)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *